home  Til forsiden

Hochpustertal - Val Pusteria - SydTyrol februar 2010

Igen i 2010 tog jeg på langrend i Dolomiterne - HochPustertal/Val Pusteria - i et lille hjørne af Sydtyrol/Alto Aldige lige syd for Østrig.
Se på Google Maps


Vis stort kort

Turen var igen arrangeret af det lille lokale firma FunActiveTours beliggende i Niederdorf/Villabasse. De kan absolut anbefales og laver både cykel, vandre og skiture. Individuelle og ture med guide.

Vi var i år fem: Marianne og Carsten fra "pionerturen" samt Dorthe og Marianne Heide. Vi havde valgt kun at bo i Toplach/Dobbiaco på hotel Bellevue, som i den grad levede op til 4-stjernet luksus, humor og hygge. Wellness-afdeling hvor man kunne ligge i whirlpoolen og se op på de sidste solstråler på bjergtoppene, 4-6-retters lækre middage, og placering så der kun var 5 minutter til tog og bus når vi skulle bruge det. Og to minutter til nærmeste sportsbutik hvor der blev shoppet en del.

Strålende sol fire dage, stille sne to dage og temperaturer mellem 0 grader og minus 6 bidrog naturligis også til begejstringen.

Min fødselsdag: i strålende sol ad Panoramaløjpen til Alpe Nemes, gaver, kage og sang om morgenen, drink med FunActive før middagen og den "sædvanlige" flotte middag.:9.2. En flot tur til Cortina og retur - 10.2. en snevejrstur til Plätswiese - her er billederne fra sidste år flottere! 11.2. En snevejrstur til Sexten/Moos. 12.2. Endnu en flot tur til Dürrensee - Drie Zinnen.

Morgen i Toplach den 13.2.: