Per Gynt-løjpen marts 2007


Norske Byggdeopplevelser har hotel-til-hotel ture hvor ophold og bagagetransport er arrangeret, og så er det bare at løbe på ski fra sted til sted.
Vi var fire af sted fra Danmark: Dorthe, Carsten og Marianne samt undertegnede - vi løb alle Rondane-ruten i 2006. Denne tur ad Per Gynt løjpen blev løbet samtidig af 4 fra Tyskland og 2 fra Australien.
De første par dage hvor vi overnattede på Fefor, var vejret ikke det bedste - derfor ingen billeder.
Men 7. marts var vi kommet til Golå og havde turens smukkeste dag - nogle få billeder ses ovenfor. Nederst på siden er link til alle billeder.


Også næste dag hvor vi skulle til Lauvåsen var det smukt.


Turen fra Lauvåsen til Skei blev "interessant" idet løjpen ikke var kørt, og vi endte derfor et andet sted end det var meningen. Men mobiler og kort er en glimrende ting - og efter en længere taxatur (som Norske Byggde betalte) kom vi da til Skei.
Sidste dag som vi havde købt ekstra, var det ikke så flot vejr (man kan jo godt pynte på sådan noget i Photoshop, men det ser altså ud som billedet til venstre i virkeligheden!).
Men vi fik da sidst på dagen Skeikampen i eftermiddagssol.

Dorthe, Carsten og Marianne har taget mange flotte billeder som jeg heldigvis har på cd.
Her nøjes jeg med et par billeder af mig selv (som jeg jo ikke selv fotograferer så ofte), samt et par billeder fra vores kamp om af finde "hjem til Skei".