Mallorca 2013


Turen til Mallorca 5.10.-12.10.2013 var med Ruby Rejser. Jeg rejste sammen med Aase, og Hanne og Bente som jeg traf på Peleponnes var også med.Vis stort kort

Vi boede fast i Port de Sollér og tog på ture herfra. Og sjovt nok havde Anne Marie og Hans lejet lejlighed i Port de Sollér så vi sås et par gange om aftenen.
Men dagene var fyldt med dejlige vandringer - de fleste ved den flotte kyst langs Tramuntana-bjergene. Første dag dog en tur mellem småbyerne hvor jeg har valgt nogle blomsterbilleder.


De to næste vandredage var i Tramuntana - vest for Port de Sollér. La Ganja til Port de Canonge. Dejá til Sollér.


På fridagen gik vi en herlig tur langs havet øst for Port de Sollér og fandt caféen uden elektricitet, men med vært med mave og cigar, blikkenslagerkunst, vin på køl og verdens bedste udsigt (med kajakroere!).
Om aftenen middag på strandpromenaden på den dejlige restaurant Rendemar - da vi havde lyst til afveksling fra buffét'en på hotellet.


Hotellet var en gammel herregård meget smukt vedligeholdt.


Næste dag gik ind i landet til Bunyola hvor nattergalene sang ved frokoststedet - og turen tilbage var med veterantogbanen.


Sidste vandredag en flot tur øst for Port de Sollér til Cala Tuent.
Københavnerholdet havde dog en dag mere hvor vi var på marked i Sollér, spiste frokost i en smuk gårdhave, og dasede ved poolen inden hjemrejse.